Életmód

Ez már azért nagyon durva! A szemgolyóját is plasztikáztatja az élő Ken baba

FUN7| 2017. május 7. 20:06

A 33 éves férfi több mint 150 beavatkozáson esett át eddig, és természetesen egy vagyont költött a műtétekre. Van fenékimplantátuma, mű mell- és karizma, de most egy olyan procedúrára szánta el magát, ami akár vakságot is okozhat.

 

Rodrigo Alves most Új-Delhibe utazott Londonból, ahol egy sebész egy 2,8 milliméteres vágást fog ejteni a szemgolyóján, majd becsúsztat az írisze fölé egy implantátumot. Rodrigo szemszíne így barna helyett jeges zöld lesz. Pont amilyenre vágyik. A szemszínváltoztató műtét ára 8 ezer font, azaz nagyjából 3 millió forint.

 

Rodrigo jelenleg egyébként kézzel festett kontaktlencséket visel, amire alkalmanként 500 dollárt költ. Azt mondta, hogy anyagilag hosszú távon jobban megéri majd a műtét. Nyilván. A szemplasztika nem illegális az Egyesült Királyságban, de az ottani orvosok nem vállalják egészséges szemen, ugyanis nagy eséllyel megvakulhat a páciens. Egy sebész elmondása szerint főleg égési sérülteknek ajánlják, akiknek a szeme is megsérült. Rodrigo nem foglalkozik a veszélyekkel, a fejébe vette, hogy megcsináltatja. “A barna szemem egyszerűen nem illik hozzám. 14 éves korom óta kontaktlencséket hordok, és amikor belenézek a tükörbe, tudom, hogy nem magamat látom. A szemszínem megváltoztatásának az önbizalmamhoz van köze. Meg kell csináltatnom” – mondta egy interjúban.

 

 

Az eljárás során elérzéstelenítik a szemeit, majd ejtenek rajtuk egy majdnem 3 milliméteres vágást. Az egész 10 perc alatt megvan, és utána nem is varrják össze a sebet, mert a szem meggyógyítja magát. A problémás időszak azonban csak ezután kezdődik majd Rodrigo számára. Az orvos szerint a látását körülbelül 3 nap után visszanyeri, de fel kell készülnie a komplikációkra is. Persze felmerül a kérdés, hogy az élő Ken baba miből finanszírozza ezt a luxuséletet. Nos, tévébemondóként dolgozik és Spanyolországban több háza is van, amiket kiad. Na meg persze a rajongói is sok pénzzel segítik.

Na most jól megmondhatod!

Ez még érdekelhet