18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával – azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Forró

Ez az új trend! A lányok meztelenül járnak bulizni, csak ragasztószalag takarja a mellüket

FUN7| 2017. május 18. 16:04

Nem hagy túl sok teret a képzeletnek az új divat. Egyre inkább divattá válik a ragasztószalagozás, ami persze már nem csak fekete, de bármilyen arany és csillogó színben is kapható.

 

 

A kézzel vágott ragasztódarabokat mérnöki pontossággal ragasztják a lányok testére úgy, hogy minden intim területüket takarja, de azért minden forma jól kivehető legyen. 

 

 

A trendet a Black Tape Project tette híressé. A cég először modelleket ragasztózott körbe, de akkora hírverést kapott a dolog, hogy pár nap alatt több százezer követőre tettek szert Instagramon. Persze azóta hódít a fekete szikszalag mindenhol. Joel Alvarez ötletének a férfiak örülnek a legjobban, akiknek már a vetkőztetéssel sem kell foglalkozniuk, ha megismerkednek egy Black Tape-lánnyal.

 

Na most jól megmondhatod!

Ez még érdekelhet