18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával – azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Forró

Tényleg szexrobotok fogják kielégíteni az embereket – Félelmetes, hogy mennyire élethűek, beszélni is tudnak

FUN7| 2017. május 6. 15:12

Azt jósolják, hogy a szexrobotok elterjedésével a befásult feleségek után a prostituáltak veszíthetnek a legtöbbet.

 

Nem vitás, a szexipar következő nagy őrülete a szexrobot. Ezek az androidok személyre szabható mellbimbókkal választhatók, és Shakespeare idézeteket is fejből ismernek. A kaliforniai Abyss Creations gyárában jönnek le a futószalagról a szilikonlányok, akik nem csak valódinak néznek ki, de még gondolkozni és beszélni is tudnak.

 

 

Természetesen nem csak a mellméret változtatható, de a nemi szerveket is igényeinknek megfelelően váltogathatjuk. Néhány megrendelő állítólag a feleségükről vagy barátnőjükről készült fotók alapján gyártatják le a szexbábukat.

 

 

Természetesen ha azt szeretnénk, hogy a baba az asszony félénk természetét is megkapja, ez sem akadály. 18 különböző jellemvonást ötvözhetünk a szexbábuban, ami lehet boldog, érzéki, humoros, féltékeny, hisztis vagy beszédes is.

Egyesek szerint a szexrobotok hamar ki fogják váltani a prostituáltakat, mások viszont olyan társat látnak bennük, akik gyógyírt jelenthetnek a magányra. 

 

Videón egy szexrobot-gyár:

 

 

Na most jól megmondhatod!

Ez még érdekelhet