18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával – azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Forró

Vajon feldobja a párok szexuális életét, ha közösen néznek pornót? Ha így csinálod, tuti jól fog elsülni

FUN7| 2017. május 8. 17:53

A tüzes videók jót tehetnek a párkapcsolatnak, de rossz vége is lehet az egésznek.

Általában párja válogatja, hogy bejön-e a közös pornónézés, van, akik beindulnak tőle, de akad olyan is, amikor az egyik félnek nem igazán tetszik a dolog. Ha jól áll hozzá mindkét fél, és képes megkülönböztetni az eszement szexuális aberrációt a még élvezhető érdekességtől, annyira nem lehet rossz a vége. Sőt!

 

A baj ott kezdődhet, ha az egyik fél teljesen rákattan a pornóra, és a másikat - általában a nőt - használja az ott látottak kipróbálásához, és ezek közt vannak teljesen aberrált és megalázó részletek is. Ebből biztos, hogy mind a két fél rosszul fog kijönni. 

 

Fontos, hogy elsőre sose kemény pornót válasszunk ki, ha mindenképp így akarjuk feldobni a közös szexuális életünket. Egy romantikusabb, összebújósabb erotikus film is megteszi kezdetben, ha ez bejön a partnernek, ezután már csak megbeszélés kérdése minden.

 

Néhány variáció arra, hogyan érdemes belekezdeni:

 

  • Ha egy kicsit ódzkodik a pár vagy az egyik fél ettől a lépéstől, nézzék meg a filmet szeretkezés előtt. Utána majd eldöntik, hogy láttak-e olyat, amit érdemes lenne kipróbálni.
  • A pornó lehet az előjáték része is. Egy jól kiválasztott film felcsigázhatja mindkét felet.
  • Ha a pár olyan pózt lát, nyugodtan bele lehet kezdeni, így a film egy kezdő lökést is jelenthet.
  • Nem kell félni attól se, ha a férfi épp pornót néz, miközben a nő orálisan elégíti ki. De lehet fordítva is.
  • Mehet szex közben a film, akár úgyis, hogy olyan helyzetben megy a közösülés, hogy mindkét fél látja a filmet.

 

Vagyis: a pornó nézés feldobhatja a szexuális életet, de ehhez meg kell győződni arról, hogy mind a két fél akarja-e ezt. Közben arra is érdemes figyelni, hogy a pornó ne váljon annyira elengedhetetlen részévé a szexuális együttlétnek, hogy egy idő után már nem is megy anélkül.

 

Így kényeztet orálisan az élethű szexrobot - Videó

Itt van az oboázó szexrobot.

Na most jól megmondhatod!

Ez még érdekelhet