Én ilyet még nem hallottam

Nem tudom ki hogy van vele, lehet bizony hogy csak én vagyok túl tudatlan, de én most egy teljesen új dologra bukkantam rá. Mert ezek előtt már persze az is nagyon nagy feladat és teher volt igazság szerint, hogy a régebbi iphone telefonjaimat le tudjam cserélni lelkiismeret furdalás nélkül, hiszen a régi készülékek sorra a fiókban végezték, mert sem időm sem pedig energiám           nem igazán volt arra, hogy én új gazdát keressek ezeknek a készülékeknek, így pedig maradtak otthon, a szokásos majd még egyszer biztosan használni fogom mondat mellett, azonban már akkor tudtam, hogy soha többé nem fogom ezeket a telefonokat elővenni. Ezen még túl tudtam lépni nagy nehezen, de már az ipad csere egy jóval nagyobb falatnak bizonyult. Annak meg is próbáltam jó gazdát keresni, de megmondom őszintén, hogy a harmadik komolytalan érdeklődő után el is fogyott az energiám és fel is hagytam a feladattal.

Ezek után kezdtem bele komolyabban egy olyan csapat keresésébe, aki apple felvásárlás keretében beveszi ezeket a készülékeket, új gazdát keres nekik, mindeközben pedig korrekt árakon dolgozik és korrekt tájékoztatást is ad mindenről. Persze nem volt könnyű feladat, mert elég sok csapatnál jártam, de megtaláltam az igazit. Az almabazar.hu csapata ugyanis iszonyatosan korrekt, nagyon pontosan értenek ezekhez a készülékekhez, szerviz szinten is, és ha szükséges akár új készülék beszerzésében is segítséget tudnak nyújtani, viszont nem az együttműködés feltétele az új készülék vásárlás.

Mondanom sem kell, hogy az összes telefonomnak új gazdát kerestek, és egytől egyig használatban vannak újra, mindenféle macera és felesleges egyeztetések és találkák nélkül, teljesen korrekt áron és iszonyatosan kedves fogadtatással. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban és annak eredményében sem.