Csak úgy, magamnak

Előfordul, hogy az ember nagyon rossz hangulatban ébred. Ez nálam is tapasztalható néha-néha. Tapasztalataim alapján ezek a napok sajnos egész nap sikertelenek. Legyen az munkahely, vagy szabadidő, mindig akadályokba botlok. Ráadásul ezek első nekifutásra legyőzhetetlennek tűnnek. Nyilván ez adódik abból, hogy eleve fáradtan ébredek, nyűgösebb vagyok, sokkal lassabban haladok a munkával. De adódik abból is, hogy nincs elég motiváció a munkához. Nincs elég lelkierő a feladatok megoldásához. A legrosszabb a helyzet akkor, ha ezen az állapoton se a kávé, se a jó társaság nem segít.

Van, amikor ezekben a nehéz pillanatokban előhúzzuk a nyuszis kalapból a baráti társasággal való sütizést. Ezek némi lelki erőt tudnak nyújtani, de van, amikor még ezek után is borús a hangulatom. Nem marad más, mint a vásárlás. A bevásárló központokban való sétálás, a különféle boltokban való keresgélés, esetleges vásárlás már jobb kedvre szokott deríteni. De ha még ezek után is magam alatt vagyok, jön az utolsó menekülési lehetőség: az interneten való keresés, böngészés.

Vannak olyan oldalak, amiket ezekben a nehéz, szomorkás, feszült pillanatokban fel szoktam keresni. Ezek közül is a legjobb a pipereshop.hu oldal. Legnagyobb kedvencem itt is a zsákbamacska lehetősége. Ez ugyanis az igazi meglepetés, nevezhetem úgy is, hogy jutalom a borús, kedvetlen napokra. Azért igazi meglepetés, mert még én magam se tudom, hogy mi lesz a meglepetés dobozban.  Lehet a meglepetés több termékcsalád is. Lehetnek ajakápolók, arcápolók, balzsamok, deok, ékszerek, folyékony szappanok, fürdőtermék, hajápolók, parfümök, táskák, pénztárcák, testápolók. Ezek a csomagok már helyre tudják állítani lelki állapotomat. Cél pedig az, hogy sose fejezzem be a napot rossz hangulatban.